Att flytta runt saker och ombyggnadstankar

Hej söndagskväll… och här ett av rummen som jag flyttpetade lite i igår. En av farmors lampor blev bortflyttad och tillbaka kom den lilla bänken – kändes som att det blev bättre så här.

Den andra lampan tänkte jag först flytta in i en hörna i vårt sovrum, men där passade den inte alls, så den får istället flytta upp på kontoret som ligger uppe på vindsloftet.

På tal om att flytta runt… Igår kom jag att tänka på en helt annan omflyttning, fast av hela rum, när jag gick och funderade på hur vi skulle göra med tjejernas sovrum.

Tanken har ju varit att de skulle ha samma sovrum och sedan ett lekrum så som det är idag… men ibland undrar jag om det verkligen kommer att fungera. När Juni vaknar på kvällen, och natten, så är det inte direkt med några milda toner och Althea uppskattar redan idag det si så där. Och hur skulle det då vara om de sov i samma rum?

Så… om de inte sover i samma rum så blir det naturliga att Juni flyttar in i det som är lekrummet idag. Men…

…så råkade jag komma på den fantastiska idéen att det rummet hade passat utmärkt som garderob -eftersom vi kan öppna upp mellan vårt sovrum och det rummet. Och att Juni istället skulle få rummet där garderoben är idag.

Men med tanke både på allt jobb det skulle medföra och den gigantiska suck som kom från min make så ska vi nog sova på saken en natt. Eller ”några” till.

Fast tanken är så lockande att den är svår att släppa…

Inlägget Att flytta runt saker och ombyggnadstankar dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *