DRÖMMIGA SMYCKEN

I samarbete med Pearls of Freja

Härom dagen fick vi hem dessa ljuvliga smycken i silver, en otroligt fin ring och ett halssmycke med valda initialer på. Hur gulligt? Den här tjejen är så duktig och har så mycket fina saker! Just nu får du 20% på hennes sortiment om du uppger koden: MOEOFSWEDEN, så passa på! Kanske redan beställa en julklapp eller något till en kommande födelsedag? Ibland är det bara så skönt att få ligga steget före och inte panikhandla julklappar veckan innan, eller hur! ?:)

Nu är det dags för läggning av barn och sen lite tid för oss vuxna!

Hoppas ni alla får en skön kväll, imorgon har redan halva veckan gått ?

Kram från oss

Olivia & Matilda

Inlägget DRÖMMIGA SMYCKEN dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *