SKAL SOM ACCESSOAR

Inlägg i samarbete med Richmond & Finch och Huawei Sverige

| #myhonor | Det här med mobilskal går ju lite i vågor, eller iallafall vad syftet med skalet är. Jah minns en av mina första mobiler för sisådär 17 år sen, då bytte man skal för att hotta till telefonen lite. Sen kom en tid när man tyckte telefonerna va hotta i sig själva och då köptes det så neutrala skal för att skydda mobilen från stötar och skärmsprickor. Numera är det en kombination av skydd och att kunna sätta sig egen personliga touch på sin telefon, och de byts ut titt som tätt. Jag tycker det är kul att kunna matcha och kombinera mina skal med och andra accessoarer lite beroende på tillfälle och känsla. Här kommer några sätt att kombinera! Favoriten är nog ändå klassiskt svart med silver! | #forthebrave |

Vilken kombination gillar du bäst?

Inlägget SKAL SOM ACCESSOAR dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *