Lite nytt i lägenheten

Hejsan.

Va roligt att ni gillade mina hudvårdstips. Jag planerar att göra en liten serie i detta, ”Marres favoriter” vad tror ni om det?

Nu vill jag visa er lite vad som är nytt i lägenheten i Gävle förutom väggen i sovrummet. Vår kompis Olof, som också är vår duktiga snickare och möbeltillverkare, har fixat en supersnygg fotstång vid köksön. Vi har känt att nåt har fattats att ha fötterna på. Och vi trodde först att vi skulle få lov att flytta upp pinnen på stolen. Men detta blev såååå mycket bättre och snyggare. Ett svetsat rör exakt som på stolarna. Stolarna har förresten också Olof tillverkat åt oss. Han är otroligt duktig på att tillverka möbler i dessa gamla genuina brädor. Vi har beställt ett rejält stort bord till nya huset som kommer bli så bra.

Vår köksö är byggd av köksluckor och en modul med lådor och för att inte få en ful sida framåt har Olof klätt in baksidan av skåpen med gamla brädor som matchar stolarna och vinhyllan på väggen. Visst blev det så snyggt?

Älskar nya väggfärgen i sovrummet på vår putsade vägg. Jag tycker om att det blir ”liv” i väggen. Den perfekta grå nyansen om du frågar mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *