Önska kostar ingenting

Även om det är en stund tills tomten knackar på känns det helt rätt att skapa små önskekollage åt familjens alla individer, här kommer del ett i min önskelista. Prints från House of Beatniks, hon är min absoluta favorit. Den med havet är så mystisk och vacker. Pläden kommer från H&M home, burkarna från Hemtex och krukkorgen från Granit.

Imorgon ska mina olivträd få flytta utifrån och in i garaget. Där hade dom det fint förra året och trots sambons protester om att låna ut snickarbänken verkar jag vinna denna fight. Jag tycker det är så kul med blommorna och önskar bara att jag hade haft lite mer dagsljus att jobba med. En kylig powerwalk kändes som ett fint avslut på denna dag och nu är det dags att packa inför event. Mer om det i helgen…

Inlägget Önska kostar ingenting dök först upp på Pernillas Interiör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *