Drömkalendern

Jag fick nyligen hem dessa härliga anteckningsböcker från Sporrong Form! Jag verkligen älskar designen och dom härliga färgerna! Kom ihåg-lapparna har aldrig varit snyggare än nu, hemma hos oss ? Den turkosa boken Drömkalendern är helt underbar! Såhär skriver Sanna (på Sporrong form) själv om den:

”Drömkalendern är ett verktyg för att ta reda på vad du vill med ditt liv och en hjälp på vägen för att ta dig dit. Under ett års tid utmanar den dig att reflektera kring vad som får dig att må bra och hur du kan få ut mer av livet. Genom att föra in dagliga rutiner som hjälper dig att hålla kursen mot ditt mål, kommer du varje dag ta dig närmare ditt drömliv. Kalendern ger dig samtidigt redskap som hjälper dig att få rätt saker gjorda – så effektivt som möjligt.

Filosofin i den här kalendern går ut på att ta vara på nuet, din känsla för dagen och uppskatta de små sakerna i din vardag, samtidigt som du tar dig framåt mot dina mål. Det är dags att få mer gjort, att må så bra du bara kan och på vägen uppfylla dina drömmar!

Drömkalendern innehåller inga datum, för att du ska kunna starta ditt drömkalenderår precis när du vill.”

Hur härligt är inte det? I love it! Dags att sätta upp lite nya mål och utmaningar för sig själv! Jag känner mig taggad!

Happy friday, kompisar!

Inlägget Drömkalendern dök först upp på Josefine Gunhamre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *