Helgens finheter

Vad helgen varit underbar, men nu är jag helt slut haha. Och imorgon väntar förstås jobb igen. Jag har hunnit med så mycket, kramas med barnen, haft ost och vinkväll med grannarna, varit på ett fantastiskt event med Pretty pegs (ni ska få se mer), grillat i skogen och tagit vara på mina älskade växthusträd. Nu har jag läst på om hur dom vill övervintra, citronträden har flyttat in i huset och olivträden ut i förrådet.  

I min nya tröja från MASKA, ett danskt märke.

Julpyntet från butiken Spiti hamnade i liketoppen och inte speciellt konstigt är väl det, så söta!

PS. Mer om eventet och vilken produkt jag utvecklade i samarbete med Pretty Peg och Myrorna senare i veckan.

Inlägget Helgens finheter dök först upp på Pernillas Interiör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *