Soffor, bord och livsavgörande beslut

De här livsavgörande besluten hörreni.

Rafsade runt bland Ellos nyheter igår och hittade (för första gången någonsin) ett soffbord som fick pulsen att öka lite. Först såg jag det i ljust trä och tänkte ”yes, har äntligen hittat Mitt soffbord”. Klickelik och där fanns det även i svart. Och beslutsångesten var ett faktum.

Men vad ska man med ett soffbord till när man inte lever med sin livs-soffa-kärlek? I flera år har jag drömt om en Gervasoni (hej överklass-prislapp). Visst, det skulle såklart gå an med en Le Grand Air  eller en Söderhamn med Loose fit Urban överdrag från Bemz, och så har då Ellos tagit in den här finingen i sitt sortiment.  Ett överdrag går att tvätta i 60 grader, ett i 40 och ett i 30. En slank hon dit och en slank hon dit, hur ska jag någonsin kunna bestämma mig? 

Att man nu får 30% på hela Ellos hemsortimentet ink. möbler och varumärken gör ju inte beslutet enklare.
Använd rabattkod: 365422. Erbjudandet gäller t.o.m. 27/10.

Inlägget Soffor, bord och livsavgörande beslut dök först upp på What Decorates My Day.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *