HÄRLIGA HÖST!

Säga vad man vill om att det blir mörkare och kallare men hösten är allt bra härlig ändå! Dessa ljuvliga färger som naturen bjuder på! Idag var det dock lite ruskigt och regnet hängde i luften, så det blev en frisk promenad med Iris idag. 

Jag va lat i förmiddags, drog på Iris en kofta över pyjamasen och gossade ner henne i åkpåsen. Både hon och jag var för trötta för att rodda med kläder.

Vid det här laget så vet ni ju också att våra favvis-filtar kommer från Les Enfants, perfekta även för kallare säsonger. Har alltid med mig minst en muslin blanket och en square blanket. Den lilla brukar jag lägga lite vid halsen som en skön halsduk. 

Johan jobbar sin sista vecka på sin nuvarande tjänst, sen har vi en vecka ledigt ihop innan han börjar sitt nya jobb:) Nästa vecka drar även renoveringen av vår hus igång, är otroligt förväntansfull! Snart mer update om det. 

Nu sover Iris i min famn så den där koppen kaffe som jsg sett fram emot får vänta ett tag till:)

Matilda

Inlägget HÄRLIGA HÖST! dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *