Winter is coming!

Alltså vad hände med vädret idag? Imorse var vi ute och lekte på tomten i sol och nu snö/regnar det och blåser typ storm.

Nu är det hög tid att plocka fram vinterkläderna och eftersom barn växer så fort så blir det ju till att köpa nytt varje år. I år kör vi på termobyxor och jacka ist för overall. Det är så smidig att bara kunna använda jackan i typ bilen eller om man ska handla mm och inte behöver termobyxor. Jag har alltid kört på Mini Rodins vinterkläder då de är så bra kvalité, varma, vattentäta, väldigt fina och har ett högt andra handsvärde. Jag sålde förra årets overall för nästan samma pengar så det känns ju väldigt bra.

Jag fastnade för denna fina jacka med pingviner och beställde hos Babyshop.se som har så bra service och snabb leverans. Just nu har de även bra erbjudande på Mini Rodini (dock inte jacka)

Fodrade stövlar är också så bra i tillägg till ett par vinterkängor till slaskiga dagar. Dessa ifrån Kavat är lite högre och fulla med jättegosigt foder som håller fötterna och torra. Nu är vi redo för vinter och snö!

Inlägg i samarbete med Babyshop.se

Inlägget Winter is coming! dök först upp på Josefin Netz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *