Hej ny vecka och inga TV-kanaler hemma hos oss

I reklamsamarbete med SF Kids Play

Söndagen innebar inte många knop här hemma och det var hur härligt som helst. Förutom Altheas fotbollsträning och en tur ner på stan för middag så var vi inte särskilt långt ifrån hemmet.

En stund spenderade vi också med att ladda hem och testa appen SF Kids Play och här finns alltifrån Astrid Lindgrens klassiska figurer (vilket också får föräldrarna att plocka fram barndomsminnena) till nya figurer som Rorri och Dora och vår stora favorit just nu – Pettsson och Findus.

Jag tycker också att det är väldigt bra att appen har ett offline-läge vilket gör att det går att förbereda så att det går att kika på film även om man inte är uppkopplad.

Vi ska passa på och testa och det passar ypperligt just nu för vet ni vad vi har gjort? Vi har alldeles precis sagt upp alla våra vanliga TV-kanaler och tänkte istället titta på det vi tittar på via play-appar.

Vill ni också testa (inte att säga upp alla TV-kanaler då, utan att testa SF Kids Play) så har jag fått en rabattkod att dela med mig till er – med rabattkoden hus24sfkids så får ni testa appen fritt i 2 månader.

Klicka HÄR och testa loss!

Inlägget Hej ny vecka och inga TV-kanaler hemma hos oss dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *