Smått och gott

Inlägg i samarbete med Printworks market 

Jag har nyss startat upp ett himla roligt samarbete med ett företag som heter Printworks market. Dom har ett stort sortiment av diverse snygga livsstils- och presentartiklar till bra priser. Det finns pennfodral, mobilskal, böcker, gratulationskort, bordsspel, album etc. Produkterna har hög kvalitet och design, och jag skulle vilja ha allt på hela hemsidan!

Några saker som föll mig lite extra i smaken var dom fina pennfodralen i petrolfärgat skinn. Jag har ju ett gäng pennor som kräver förvaring och dessa är såå himla snygga! Den stora skulle man även kunna ha som necessär om man vill.

Boken ”teckna typsnitt” ser jag fram emot att sätta tänderna i, jag har länge velat lära mig att texta fint och det ska bli roligt att lära sig lite mer om det. Under den boken ligger ett album, eller coffee table photo album om man hellre vill, som man sätter sina egna foton i. Jag tänkte framkalla ett gäng av mina senaste resebilder och sätta in. Blir ett roligt helgprojekt framöver ?

Sist men inte minst valde jag ett grått mobilskal i skinn. Mitt gamla var verkligen helt trasigt så det var på tiden att byta upp sig! Detta kom i en superfin förpackning som jag var tvungen att spara, älskar när man får sina nya produkter i snygga förpackningar! Det är ju nästan halva nöjet!

För att göra mobilskalen ännu lite roligare kan man välja att köpa till en så kallad sticker, dessa hittar Du här! Jag valde ”Meow” som jag tycker är superfin! Även den kom i en tjusig förpackning.

Kika in hos Printworks market, Du kanske hittar något som blir en bra julklapp till någon Du tycker om! Eller varför inte något till Dig själv.

Inlägget Smått och gott dök först upp på Josefine Gunhamre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *