Nya huset.

Här är kaklet på plats och elen utdragen till porslins socklarna från byggfabriken. 

Fogen den är viktig och vet ni, jag hade valt fel. Vaknade inatt och kände att mörkgrå blir för ljus. Jag googlade i nån timme och insåg att jag hade rätt. Så imorse tidigt åkte jag och köpte ny fog, antracitgrå och hann precis till huset innan Stefan, vår plattsättare, började foga. Hahahaha. 

Ber om ursäkt för suddigt foto, men det är kväll och jag är så nöjd över kaklingen runt fönstret i köket så jag fick lov att fota. Sen att älsklingen blev med är ju en bonus.

Ja  jo, och visst har det blivit några provburkar färg och kanske dom tyckt jag varit asdryg på färgaffären, hahaha. Men varje hus har sitt ljus så man kan absolut inte lita på foton på instagram eller Pinterest. Så är det verkligen, foton är redigerade så man måste provmåla i sitt egn hem innan man bestämmer sig. Så det har behövts flera provmålingar på gipsskivor under veckan. Jag har hittat min gråa färg och min grå/gröna nyans, yay. Jag älskar ju detta, att nörda in mig i färger. Men det är ju lite ångest innan man är där, hahaha.

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *