En vecka med höstblåsor

Den här veckosummeringen blir väldigt kort för vi har nog haft lugnaste veckan nånsin. Aaron blev ju sjuk i söndags och på måndagen hade han fått fullt med höstblåsor. Så jag bestämde att hålla honom hemma från förskolan. Man vill ju inte smitta ner några andra i onödan.

Så veckan har mest bestått av häng här hemma och turer till lekplatsen. Och det har varit så mysigt!

Även helgen var lugn då Andreas var på en shoppingtur i Tysklands i lördags. Och då han åkte väldigt tidigt blev det en spontanövernattning hos min föräldrar för mig och barnen. Vi åt middag där i fredags och struntade helt enkelt att åka hem.

På lördagen hjälpte vi mormor och morfar i trädgården en stund. Att räfsa och samla ihop löv var en hit. En liten stund i alla fall =)

Lördagkväll nattade jag barnen tidigt och njöt av snask i soffan för mig själv. Ganska skönt faktiskt om ni frågar mig!

Inlägget En vecka med höstblåsor dök först upp på Rebecca Centrén.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *