Mitt julpyntshat

Det här inlägget innehåller affiliatelänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar.

Inredningsångest. En (i-lands -) åkomma som drabbar mig flera gånger om året. Särskilt såhär års. Jag tänker att i år, i år händer det. I år är året jag ska bli med julpynt.

Samma sekund som jag tänker den tanken så växer klumpen i magen. Julpynt. Denna vidriga lilla bacill som vill in och ruska om i hemmet vareviga år. Förstöra vårt perfekta (ni vet väl att jag jobbar med ironi?) hem. Stjärnorna och ljusstakarna stirrar ilsket på mig från grannarnas fönster. Men jag förmår mig inte köpa några till vårt hem. Låta tomtarna ta över hemmet en hel månad av tolv möjliga på året? För att sedan ligga nedpackade elva resterande? Totalt och fullständigt värdelösa. Skulle inte tro det.

Men ett hem utan minsta julpynt när man har barn, det är inte okej. Det vet jag.

Så här är en liten lista på fint, sådant fint som jag faktiskt tycker att man kan använda även resterande månader av året.

Ljushållare att klä i eucalyptus och hänga i ett av alla våra fönster här hemma. Att ställa ljusstakar i fönsterna kan man ju bara glömma när man har småbarn.

Vas perfekt att sätta några hyacinter i. Jularrangemang är inte riktigt min grej, men några hyacinter hör ju liksom till.

Posterlist att sätta en plansch med julmotiv i, för att sedan snabbt, snabbt byta till något med vårkänsla redan i januari.

Annorlunda och vacker julstjärna hittar ni här.

Sötaste lilla prydnaden för granen. Tänk att lägga blommor i. Eller lite julgodis.

Ytterligare en julstjärna modell ovanlig.

Och sist men inte minst den här fina ljusringen som nästintill blivit en julpyntsklassiker de senaste åren.

Inlägget Mitt julpyntshat dök först upp på What Decorates My Day.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *