LILLA DRAKEN!

Att det finns oändligt med söta saker och kläder till barn är ingen nyhet, men det finns inga gränser! Svårt att sortera ibland vad som bara är sockersött och vad som man faktiskt behöver. Men här är en smart kombination av en liten dräkt som vi använder nu i höst till Iris, helt perfekt under åkpåsen!

Det är en liten draktdräkt med luva och dragkedja i fram som känns lagom varm för Iris denna säsongen. Jag tycker det flesta dräkter/one piece blir väldigt tjocka och en åkpåse på det känns för mycket! Denna kommer från ett koreanskt modemärke, LALA och finns att hitta hos Mininook. Där finns flera olika färger och modeller, ex. en bambi som bara är hur gullig som helst. 

Storleksmässigt så finns de 0-6 mån/6-12 mån och 12-18 mån. Iris har den minsta storleken och hon har nu 62/68 i vanliga kläder. Bra att ha ett litet riktmärke! Du kommer direkt till drakdräkten genom att klicka här.

Kaninen är också en favorit, de där små öronen alltså:) 


Matilda

Inlägget LILLA DRAKEN! dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *