Måla måla måla

 

Nu är huset färdigmålat i alla sovrum, hallen och vardagsrummet (alla färgkoder kommer tillsammans med foton som är snyggare med möbler och bra ljus såklart)

För er som bor i Borlänge trakten, jag kan varmt rekommendera Niklas på Mångs Måleri i Borlänge. Noggrann, duktig och otroligt härlig kille som blivit bortskämd av min mamma varje dag med kaffe och fika, haha.

Jag passade även på att ”måla in” några möbler med samma färgkod som väggarna.

Skåpet nedan var svart från början och har stått på ladan i några år. Tänkte först sälja det på loppis men tänkte om som tur var.

Mammas dvärgpudel, Hugo, blev med på bild också. 

En ikea kalax hylla som fått en härlig grå färg. 

Grönt är skönt, jäklar va nöjd jag är med denna färg. Men jag höll på länge och åkte fram och tillbaka till färgaffären och köpte provburkar för att hitta rätt också. Jag är sååååå glad nu när den väl är uppe på väggen. Inte för ljus-inte för mörk-inte för grå-inte för grön….. Jepp, alla rätt. 

I helgen byggs en platsbyggd hylla här på båda sidor om kaminen. 

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *