Nytt jobb?

Milk Copenhagen

I reklamsamarbete med MILK Copenhagen 

Just nu söker  MILK Copenhagen nya shoppingadvisors, det vill säga säljkonsulter, inför säsongen SS18 och det är så roligt att jag får vara en del av att sprida information om detta.

Som en del av att berätta om MILK Copenhagen så har jag intervjuat min vän Elin som var värdinna för homepartyt för MILK Copenhagen där vi var i början av hösten. Mer om det hittar ni HÄR.

 

Är det något MILK är duktiga på, förutom sina kläder, så är det sina lookbooks

homeparty_milkcopenhagen

 

Hur hittade du till MILK Copenhagen? 

Jag hittade till MILK via en vännina som skulle börja jobba som shoppingadvisor för dem. Hon öppnade upp en sida via Facebook där hon länkade & visade bilder på kollektionerna och jag föll direkt för vad jag såg. Är det något som MILK är duktiga på, förutom sina kläder, så är det sina lookbooks.

Jag var kort därefter på ett homeparty för MILK och det var kul! Jag gillade upplägget. Att dem pratade om märket, hur allt startade. Visade upp olika looks och sen fick vi själva känna, klämma & ställa frågor. Väldigt härlig tillställning.

 

Vad får dig att välja MILK framför, eller tillsammans med, annan shopping? 

Vad som får mig att välja MILK är kombinationen av riktigt snygga kläder, bra kvalité och snabb hemleverans.

 

Du har som sagt själv varit värdinna för ett homeparty – hur var det? 

Ja precis! Det var kul att själv vara värdinna, väldigt enkelt upplägg, vilket jag gillar! Säljaren sköter allt, det enda man behöver göra är att bjuda hem ett gäng vänner. Man får tjuvkika på kollektionen och det finns inga egentliga krav när man är värdinna.

 

Och just det där sista är det som jag själv tycker om allra mest med upplägget hos MILK – social shopping – att kombinera shopping med att vara social och hänga med vänner eller nya bekantskaper. Det har varit väldigt trevliga sociala tillfällen både när jag själv haft homeparty och när vi varit hos Elin. Verkligen en unik grej!

Är du nyfiken på att vara shoppingadvisor hos MILK Copenhagen? Skicka i så fall in din ansökan och CV till jobb@milkcopenhagen.se och vill du ställa fler frågor angående jobbet som shoppingadvisor så kan du kontakta Petra som är försäljningsansvarig i Sverige på psa@milkcopenhagen.se. HÄR finns också mer information och ett formulär som du också kan använda – så kontaktar MILK dig!

Vill du se mer om MILK här inne så finns inlägg HÄR ifrån vårsäsongen, HÄR ifrån vår träff hemma hos Elin och HÄR och HÄR med lite av de kläder som vi själva har här hemma.

Inlägget Nytt jobb? dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *