Eftermiddagsbrunch och sedan middag med vänner

God morgon söndag… Igår hade vi först eftermiddagsbrunch här, hemma hos min mamma, och sedan strax innan 18 så vinkade vi hej då till barnen (som sa hej då glatt båda två, så glada för att få sova över hos morföräldrarna och deras morbröder som också var där, så gulligt att se att Juni också är så medveten nu) och tog oss in till stan för middag tillsammans med ett gäng vänner.

Det är lite roligt hur ”små” saker känns så lyxiga nuförtiden (är det ett sammansatt ord..?) som att jag fick tillfälle att måla naglarna hemma hos mamma innan vi åkte, att spendera en hel kväll med att få sitta ner och prata med vänner och idag vakna upp och ha en hel förmiddag tillsammans hemma – bara jag och Andreas.

Det har tagit emot att inte åka och hämta barnen på direkten, men vi har stått emot den känslan och ätit frukost framför Netflix-serien Designated Survivor och ja… jisses så lyxigt.

Fick vifta bort en sådan där känsla inatt också förresten, när vi kom hem och det var tomma barnsängar här hemma, stack till lite i hjärtat, men sedan fokuserade jag på att – sova ostört. Den grejen liksom.

Men nu kan jag inte hålla mig länge – vi ska ta en promenad, hämta bilen och sedan hämta barnen.

Kramkalas nästa!

Inlägget Eftermiddagsbrunch och sedan middag med vänner dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *