NYTT SOFFÖVERDRAG

I samarbete med Bemz


Efter några år av nötande på vår soffan med vitt överdrag, beställde vi för en tid sen massor med härliga tygprover, närmare bestämt över 250 st från BEMZ! Ett företag som bl.a. gör sofföverdrag till IKEA’s soffor. Enkelt sätt att förnya sin gamla soffa! I tidigare inlägg visade jag alla prover vi valde mellan, du hittar det inlägget här.

Nu har alltså överdragen kommit och vi är så nöjda! Helt ny soffa, otroligt vad ett överdrag kan göra. Denna är en ljusgrå färg som känns tacksam med en liten i hemmet. Den heter Silver Grey Brunna Melange.

Det är väldigt enkelt att byta, det enda bökiga är IKEAs konstruktion på soffan som gör att isärskruvningen tar lite tid:) Själva överdraget sätta enkelt på plats med kardborrbanden!
Kolla in före och efter! Lite murrigare och mysigt nu till vintern.

Före 

Efter

Före

Efter

Vad tycks? Jag gillar det!

Kram Matilda

Inlägget NYTT SOFFÖVERDRAG dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *