Fina fina helgdagar

God morgon! Igår hade vi en otroligt härlig decemberdag.

Dels så kom svärmor med make på besök på förmiddagen och hade med sig mjuk pepparkaka till fikat (på pepparkakans dag och allt). Det var härligt att få lite tid med dem.

Sedan hade jag vaknat på morgonen med den klara tanken över hur vi skulle få till det med sofforna där nere i vardagsrummet. Så efter några koppar kaffe och lite övertalning av maken så blev det ommöblering här hemma (igen). Det blev fint och som jag njuter av att få gå runt och fejja här hemma.

Och så var det äntligen dags att plocka in granen som vi högg förra helgen. Den har fått stå utomhus i en hink med vatten i en vecka, helt på ordination av markägaren som vi högg granen hos.

Visst är den ståtlig?

Vi lyssnade på julmusik, hängde julgranskulor och målade några teckningar till granen som också hängdes upp.

Därefter kom Frida och Kimmen, vänner till oss, på spontanbesök. Ingen av oss hade några middagsplaner så besöket förlängdes och vi samsades om den godaste snabbmaten, åkte iväg och hämtade och dukade sedan upp.

Älsk på sådant kompishäng!

Nu är det dock en kaffe och julkalendern som hägrar tillsammans med tjejerna. Pappan i familjen har sovmorgon, en ytterst välförtjänt sådan eftersom han typ aldrig tar det.

Inlägget Fina fina helgdagar dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *