OR design

[Blogginlägget innehåller reklamlänkar]

Hej babes

I fredags kom äntligen bordet vi beställt av Olof på OR design. Måttbeställt och tillverkat efter våra egna önskemål. Vi älskar ju att äta middag med våra vänner så ett långt bord med plats för minst 10 personer gäster var ett måste. Sen är det lite tight på bredden just där i passagen vid köket och fönstret så vi valde att göra bordet lite smalare. 270×85 cm.

Det är klart att ett sånt här bord kostar lite mer än om du går och köper ett massproducerat bord, men vilket bord sen……

Det här bordet har ju en livslängd betydligt längre och kommer ju bara bli snyggare och snyggare. Sen älskar jag hela återvunnet grejen, brädorna har haft ett liv redan och just våra är gamla golvplankor men även från en gammal båt och nu äter vi på just dom brädorna. Hur häftigt är inte det?

Denna matta blev ju för liten som ni kanske ser. Den är nu utbytt mot en större sisalmatta.

Bordet har naturliga skavanker och jag älskar varenda en av dom, precis som en människa som bara blir vackrare när hon/han inte är helt perfekt. 

Självklart sitter Olofs snygga logga längst mer på bordets ena sida. Och på andra sidan är bordet numrerat, vårat är nr 59. Olof är ju snickaren som gjort det mesta i vår lägenhet i  Gävle. Gjutit bänkskivan i betong, putsat väggar, gjort betonggolv, tillverkar stolar, pall, vardagsrumsbord mm. 

Underredet är rejält och ihopsvetsat av vinkelprofil 40/80.

Stolarna kommer från Ellos och heter Bell, dom är mörkbruna och du hittar dom HÄR i 2-pack. Och dom passade ju, som jag hade trodde, helt perfekt med bordet. 

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *