Julklappstips

Inlägget presenteras i stolt samarbete med Gaston Luga

Här kommer ett litet julklappstips från mig till Er! Dessa ryggsäckar från Gaston Luga är inte bara snygga utan även väldigt praktiska. Sist jag hade en ryggsäck var väl på mellanstadiet. Har sedan dess alltid tänkt att ryggsäckar inte är något för mig, men när jag fick förfrågan om att göra ett samarbete med GL och såg deras utbud ändrade jag snabbt inställning. Ryggsäckar kan ju uppenbarligen vara jättesnygga! Och oj vad det är skönt med ryggsäck istället för axelväska när man t.ex. ska ut och resa. Man har ju alltid händerna fria och slipper få ont i axlarna. Den passar perfekt att ha som handbagage på flyget bl.a. Min svarta har redan hunnit följa med både till Danmark och Mallorca i somras.

Med min kod: ”Gunhamre15” får Du 15% rabatt på hela utbudet hos Gaston Luga. Just nu får Du även med en korthållare i skinn helt utan kostnad. Som ni ser har jag fastnat för en modell som jag gillar lite extra mycket, den heter Pråper och ni hittar den här.

Kika in och inspireras!

Inlägget Julklappstips dök först upp på Josefine Gunhamre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *