SNÖ OCH LUSSEKATTER

Vilket vinterväder Stockholm bjudit på idag! Imorse när vi vaknade så var det vitt ute, så mysig känsla. Vi gjorde oss i ordning för en sväng på stan. Det blev en kort runda med några julklappar avklarade!

Tidigare i höstas så gjorde vi väldigt gulliga fotavtryck av Iris små fötter (inlägg här). Funderar på att lämna in dessa för inramning och ge i julklapp till hennes mor- och farföräldrar. Vad tror ni om det? Eller är det roligare att ge ett kort på henne? Vi ska iallafall rama in ett avtryck till oss själva : )

På vägen hem så snöade det så himla mycket att vi knappt såg ut, stora blöta flingor! Jag kutade in på Tösses och köpte med två lussekatter hem till mig och Johan. Vi har inte ätit några än! Johan köpte till första advent men de var från ICA och torrare än en skorpa. Jag brukar baka lussekatter själv men nu är min bakmaskin nerpackad och jag har inte energin för varken att röra för hand eller själva baket. Vi bestämde idag att vi ska göra lite julgodis och julbak nere hos mamma nästa vecka.

När vi kom hem var vi lite frusna, så det blev en brasa, kaffe och lussekatt. Hade höga förväntningar för två katter kostade 75 kr, helt sjukt egentligen! De var saftiga men faktiskt inte godare än mina egna, är väl den hembakta känslan som hjälper till.

Kvällens aktivitet är i vanlig ordning packning, skönt att ta lite i taget. Imorgon ska vi även ut till huset igen för att stämma av tidplan och lite saker med byggherre. Så imorgon är det troligt att jag får ut ett inlägg om status!

Hoppas alla får en mysig kväll!

/Matilda

Inlägget SNÖ OCH LUSSEKATTER dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *