En bild som symboliserar hälsa för mig

Alltså draaaaaaa mig baklänges som jag fick rassla i bildarkivet för att hitta någon bild som innehöll träning. Tränar jag så sällan….?

Nja visserligen är det inte det som jag gör allra mest i veckorna men det handlar nog snarare om att jag aldrig knäpper ett kort när jag gör så.

Hälsa för mig är dock inte bara träning. Utan allt omkring också. Att ha någon form av balans, att njuta av mat (både bra sådan och mindre bra sådan) och att ut och andas luft och göra ingenting lite då och då.

Men fysiskt så har jag nog aldrig känt mig så stark som jag gjorde efter att ha tränat upp mig efter graviditeten med stora loppan (där jag hade foglossning i 32 av 42 veckor). På bilderna hade jag för första gången någonsin lyckats springa strax över 8 km och det var sensommar 2014.

Då och fram tills vecka 16, ungefär, i graviditeten med lilla loppan så kändes det som om jag kunde göra, och klara av, lite vad som gällande träning.

Den känslan kan jag sakna.

Någon som hörde ett litet nytt mål kanske…?

 

Detta är en del av Johanna Kajsons bloggjulkalender och vill ni vara med så kika in HÄR

Inlägget En bild som symboliserar hälsa för mig dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *