Perfekta grå/gröna väggfärgen

Den här perfekta grå/gröna härliga väggfärgen som jag letade efter så länge. Köpte hem provburk på provburk och målade innan jag bestämde mig. Det blir ju som sagt väldigt olika på ett litet färgprov och uppmålat på en stor vägg. Och tålamod är väl inte min starka sida så jag är faktiskt mäkta imponerad av mig själv att jag inte bara valde första bästa färg som såg bra ut, utan verkligen ville få rätt och provade mig fram i olika nyanser och dagsljus. Mycket jobb bakom denna alltså. 

De olika ljusen under dagen gör att färgen upplevs helt olika på dagen som på kvällen, vilket jag älskar. I dagsljus är den mer grön men på kvällen är den mörkgrå. 

Färgkod: S3005-G80Y

Väggarna är målade med en matt väggfärg 

Jag har målat in den platsbyggda hyllan i samma färg. 

Hoppas ni gillar den lika mycket som jag. 

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *