Presenttips till skäggiga karlar

(Blogginlägget är ett samarbete med Cedvard)

Hejsan finingar

Jag har ju som ni vet en skäggig karl. Jag älskar ju Pärras fylliga skägg. Men jag vill att det ska vara snyggt och Pär ÄR jätte duktig på att ta hand om sitt skägg regelbundet (förutom movember)

Han oljar in det varje dag, borstar med en skäggborste och rakar linjerna när det behövs.

Men nåt Pär verkligen äääälskar är att gå till barberaren och få linjerna rakade med kniv. Det blir verkligen så snyggt. Så nu har jag skaffat en kniv åt honom så han kan göra det hemma med jämna mellanrum. Jag erbjöd även min hjälp, men han tackade nej, fattar inte alls varför, hahaha.

På hemsidan Cedvard hittar du ALLT till din skägga härliga karl. Jag (Pär) kan verkligen rekommendera skäggoljan på bilden nedan. 139:- pix och den bästa Pär har haft säger han. Så det blev påfyllning på den.

Jag passade även på att skaffa snygga tandkrämer på samma hemsida. Betydligt snyggare med dessa från Marvis på handfatet än dom andra vanliga färgglada tuberna man köper på mataffären.

”Its all about the package”

Badrumsmattan kan ni köpa av oss på The mod (info@themod.se) 63cm X 1m, 395:-

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *