Roof

Inlägg i stolt samarbete med CU jewellery

Det här året har jag fått äran att ha flera adventstävlingar tillsammans med olika företag. Denna gång är det CU jewellery som lottar ut ett valfritt smycke från en av deras senaste kollektioner Roof. Det som är extra kul med CU är att tjejen som designar dessa ursnygga smycken faktiskt är Gävlebo. Hon heter Camilla och vi lärde känna varandra genom hennes sambo Björn, som var en av deltagarna i ”Vem bor här?” tillsammans med mig.

Camilla har hämtat inspiration från takåsarna i italienska Toscana till serien Roof (det syns tydligt tycker jag). Det är även i Toscana som CU har sin tillverkning av smycken. Alla deras smycken görs av återvunnet silver, vilket också är superbra!

Imorgon, Fredag, drar jag en vinnare som får ett valfritt silversmycke från denna läckra serie. Mina favoriter är armbandet som har flexfit (det är böjbart) och dom stora örhängena som man antingen kan fästa längs med örsnibben, eller ha dom hängandes ner.

Kika gärna in på hemsidan och på CU’s instagram, där har dom just nu en adventskalender med många fina erbjudanden och tävlingar ända fram till julafton!

Trevlig kväll!

 

Inlägget Roof dök först upp på Josefine Gunhamre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *