En bild från i somras (eller till och med två)

I förra veckan hade jag en sådan där stund där jag faktiskt längtade efter sommaren. Det hade regnat, regnat och regnat och när det är mörkt nästan dygnets alla timmar, en krånglar med försenade tåg och sedan avslutar dagen med att cykla hem i ännu mer iskallt piskande regn så blir man allt lite längtig efter sommarvärme.

Då plockades det här minnet fram och dessa är ifrån en försommardag, när hela sommaren låg framför oss, och vi åkte ut till stranden för att kvällsfika. Det var så varmt i vattnet att tjejerna och Andreas spontanbadade (en annan var inte lika sugen på att visa sig i bara underkläderna – annars hade jag också dykt i!) .

Attans trevligt det där med sommar alltså! När det väl är sommar. Men mer om det där med sommarvärme i nästa inlägg för är det något jag önskar lite mer av 2018 än vad 2017 gav så är det en riktigt sommar, vad det nu egentligen är…

Och det där med croissant och glass är fortfarande bland det godaste jag ätit – ljuvligt!

 

Detta är en del av Johanna Kajsons bloggjulkalender, vill ni också vara med så kika efter mer HÄR

Inlägget En bild från i somras (eller till och med två) dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *