2 garderob favoriter

Hej fina ni

God fortsättning, hoppas eran jul varit lika underbar som min. Idag skulle ju varit dagen då jag eg kliver upp kl 5 och åker till gamla jobbet och hänger skymtar i hela butiken. Men inte i år sörru, i år bestämmer jag över mig själv. Jag och Pär sov till 10, hahaha. Barnen firade jul hos sina andra föräldrar och vi satt uppe halva natten, drack vin och tittade på hotell världen över. Jag fick en resa av Pär i julklapp, vart och när jag vill. Jag är väldigt sugen på Mexico, dit ville jag redan åka på bröllopsresa men till sist enades vi om Maldiverna. Skulle iof lätt kunna åka dit igen oxå, det är den bästa resa jag nånsin varit på alla kategorier.

 

Jag tänkte såhär, endel av er kanske vill unna sig nåt fint i efterskottsjulklapp till er själva och jag vill tipsa om 2 av mina aaabsoluta favoriter i garderober. En gammal favorit som har en PPA (pris per användning) på typ 0 kr och en ny favorit i garderoben som använts flitigt sen den välkomnades med öppna armar i min basgarderob.

För hörrni, är det nånting ni ska lägga pengar på så är det RIKTIGT BRA BASPLAGG. Dom har ju en livslång hållbarhet till skillnad från billiga impulsköp (klart man måste shoppa sånt ibland också)

Har sagt det förr och säger det igen, bra basplagg räddar allt.

Mina tips är de svarta skinnbyxorna från Samsoe samsoe som hängt med några år nu och cashmeretröjan från Soft goat.

I love them, och jag tror faktiskt inte att jag skulle kunna leva utan dom, ok nu lät jag ytlig, men det är faktiskt sant.

Skinnbyxor HÄR/ Cashmeretröja HÄR

Tröjan är så mjuk så mjuk och i perfekt grå nyans, min är mörkgrå. Och byxorna har räddat mig fler än 5 gånger när jag inte vetat vad jag ska ta på mig. Både till fest och vardags. Dom funkar till vilken festtopp som helst och coolar till vilken tråkig t-shirt till vardags. Till kavaj blir jag smashing istället för trist och dom ligger sååå snyggt över alla klackar. Ja, det är nog det bästa byxköp jag gjort i mitt 36 åriga liv. Jag har stl M och dom har nog töjt sig lite sen köpet men absolut inte så dom sitter dåligt på nåt sätt, dom är så mjuka och följsamma i skinnet.

 

 

 

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *