Nyårs outfit

Hejsan finingar.

Har ni hittat outfit till nyår? Vi brukar ju alltid åka upp till stugan i Vemdalen över nyår och då firar vi i såklart underställ med champagne i handen. Faktiskt helt underbart om jag får säga det själv. Men inte detta år…  Våra underbar vänner Stina och Tobbe fyller 30 och har en stor fest på nyårsafton på en av Gävles bästa krogar som ligger högst upp i en skyskrapa över stan. Det ska faktiskt bli heeelt magiskt. Vi längtar sååå till på söndag.

Och eftersom jag fick höra om festen rätt tidigt så klickade jag hem outfit på en gång, snabb som fasiken var jag. Efter Stinas sms så tror jag det tog högst 30 min innan jag hade klickat hem en outfit. Saken är den att jag tror jag ätit och druckit lite för gott över julhelgen, så ja vet inte riktigt om jag kan ha outfiten längre…..hahaha. En underbar paljettkostym som jag tänkte ha nån sexig body under typ…..

Men vi får se helt enkelt, men om vi säger såhär, jag håller koll på vad som finns på dom lokala butikerna om paniken bryter ut, hahahaha. Om ni är som jag så kan ju kika lite här nedanför vad jag har span på.

 

Huuur fin är inte denna då? Jag tror jag måste köpa den här även om det inte blir min nyårsklänning.

Klänning från Gina Tricot HÄR

Denna klänning är slutsåld online men finns kanske i butik, även denna från Gina Tricot.

Fler bilder samt pris HÄR

Hur fin är inte den här då? Paljett topp till tjejen som hellre vill ha byxor, även denna från Gina.

Finns HÄR

En härlig grön byxdress från Indiska HÄR

Den här svarta skönheten från Filippa K är nog ett av mina ”snart framtida” köp.

Älskar halsringningen, du hittar den HÄR

Och om du inte tröttnat på rött i jul så är ju denna jumpsuit med heels helt smashing till nyår.

Den finns HÄR

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *