Helgutflykten

Lite mer från helgutflykten… Trots det gråa vädret (som visade sig från en helt annan sida sedan under söndagen) så traskade vi ut i lördags och spenderade hela eftermiddagen utomhus. Efter arbetsveckan njuter jag alltid av att fylla lungorna med luft sedan under helgen.

Fastän att det var kallt, grått och lite småregnigt.

När vi provianterade på ICA så hittade jag lite halvtrötta tulpaner för halva priset som fick följa med ner i korgen. De hade inte stått i vatten så det var ju inte särskilt konstigt att de såg lite ledsna ut, ska de inte göra det förresten..? Vi får försöka fixa till dem!

Väl framme på Kaninholmen (för övrigt där Andreas friade till mig just vid detta bord) så tände vi vår spontanimproviserade mini-grill och grillade marshmallows och gjorde s’mores. Barnsligt gott!

Junsan (som hon också kallas ibland här hemma) tillät faktiskt att sitta kvar i vagnen en lång stund. Den illrosa jackan, som hon ärvt av sin storasyster, väljer hon själv varje dag trots att mamman kanske tycker att det hade varit snyggare med något mer… färgneutralt. Men likt sin storasyster så har hon en vilja av stål och även likt sin storasyster så är den som allra ståligast när det gäller klädval.

När vi blivit lite för frusna så traskade vi tillbaka och just nu minns jag inte alls vad som var så roligt när bilden togs – men kul verkar vi i alla fall ha!

För en som inte kommer härifrån så är vi i vår lilla stad stolta över vår, ganska så nya, bro som är Europas längsta gång- och cykelbro.

När såg denna bilden så la jag märke till hur solblekt suffletten till vagnen är. Med all rätt! Den där vagnen plockade vi ut någon månad innan stora loppan skulle komma till världen, alltså i juni 2013, och den har minsann varit med precis överallt. Så impad över hållbarheten och hur smidig vagnen varit. Kanske kanske uppdaterar vi till en sulkyvariant till sommaren men annars tror jag att vi bara fräschar till suffletten och så får den rulla tills den faller ihop helt enkelt.

I övrigt sitter jag här hemma helt pirrig över en e-post jag fått med en förfrågan idag. Tycker själv att det är urtråkigt när någon säger ”a men inte b” men lovar att det kommer mer när detaljerna är på plats.

Inlägget Helgutflykten dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *