Tillbaka till vardagen

Och så var vardagen igång på riktigt igen. Jag har haft en lugn dag hemma med mina små killar. Vi har tillbringat nästan hela dagen i lekrummet med massa lek och skoj. Efter julhelg och mycket på vift var det precis som att alla leksaker som legat orörda i lådorna helt plötsligt var nya och väldigt roliga att leka med.

Sen lite vila och mys på det så klart. Aston sover nästan alltid i vagnen på middagsvilan men ibland kan jag inte låta bli att krypa ner i sängen med de båda två. Det är så mysigt att läsa en bok med en goding på varje sida.
Tyvärr sover Aston inte lika länge när han sover inne så det bästa är egentligen att han får sova i vagnen. Men vem kan motstå det här! Speciellt gråa och slaskiga dagar när man inte vill gå utanför huset.

Inlägget Tillbaka till vardagen dök först upp på Rebecca Centrén.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *