Garderoben

 

Hejsan finingar .

Börjar med att säga tusen tack för gulliga hälsningar på insta igår kväll efter migrän-attacken. Och alla superbra tips, TACK.

Alltså, på riktigt, migrän måste vara djävulens påfund tillsammans med pms. Och att ha migrän ÄR inte att ha vanlig huvudvärk. Man ligger och ålar sig i sängen eftersom man varken kan ligga, sitta eller stå pga av smärta som bara eskalerar.

Till sist kräks man av smärta och förhoppningvis däckar av. Nej fy fan för migrän. Jag har ärvt det av min mamma som hade det under hela min barndom. Min att vi fick lov att vara tysta och mamma låg och kräktes.

Vill ni kika in lite i vår garderob? Jag lät bli att fota Pärras sida. Den var inte städad, Hahaha. All inredning satt i huset när vi flyttade in, jag hade nog gjort annorlunda val själv. Men det är inte prioriterat att byta eftersom dom funkar. Och jag hade ju sagt till Pär att ”det är baaaara att flytta in” ändå hade vi haft både snickare, målare och kakelsättaren i huset innan vi flyttade…. Hahahah.

Längtar efter att ta påmig somriga blusar igen. Är det fler som längtar till sommaren? 

Mitt fikonträd, älskar att det fortfarande lever och har blad. 

/Marit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *