En januaridröm

(function(d, i, n, w, h, o, o2) {
var ss = d.getElementsByTagName(‘script’), st = d.getElementById(’embed-‘+ i);
var s = d.createElement(‘script’);
s.src = o2 +’js/apprlembed.js’;
s.addEventListener(‘load’, function() {
new ApprlEmbed(st, i, n, w, h, o);
}); st.parentNode.insertBefore(s, st);
})(document, ’30cb9e919a8643e2a1fad184a4f32e37′, ‘en-januaridrom’, ‘100%’, ’74’, ‘apprl.com’,’https://s.apprl.com/’);

 

(Inlägget innehåller adlinks)

Badrumsaccessoar – Meraki Tvättsvamp Royal Design, Väska – Ørskov Royal Design, Tröja/kofta/stickad – & Other StoriesTextil – Hay  Pläd Rum 21, Stol/fåtölj/sofa – Ire Rum 21, Underkläder/nattplagg – & Other StoriesHylla/förvaring – House Doctor Kruka Royal design, Hem – DAY Home Matta Royal design, Stol/fåtölj/sofa – Ton Dröm stol Royal design

Hej i kvällen! Här kommer januaris första önskelista. För inte kan man skriva upp ett helt nytt badrum? Isåfall gör jag det, haha vårat håller på att klappa ihop nu. Jag tycker det är riktigt fint med dessa rosa och rostiga toner i en blandning. Dessutom skulle jag verkligen vilja investera i nya stolar till både matplatsen i köket och till middagsbordet i vardagsrummet. Och så skulle jag vilja göra vissa investeringar i garderoben känner jag. Rensa rensa och ordna upp, den känslan kommer så stark efter julen.

Så, här sitter jag efter vad som känns som en hel vecka = få i alla frukost, få på två kids overall och diverse utstyr, när det är klart, ta av allt, kissa igen, på med det, sedan genom ytterdörren. Mot förskolan, svettig, en nöjd med att vara på förskolan och en som ber om att få komma hem igen. Mot jobbet med en stadig temosmugg helfull i handen, beta av ett arbetspass, hämta, laga mat, gymmet med en vän. Men nu, nu känner jag mig ganska nöjd faktiskt.

Inlägget En januaridröm dök först upp på Pernillas Interiör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *