secondhand – stickad polo x2

Hej på er! Hur mår ni?? Jag startade denna gråa onsdag med frukost på Café Tintin med Catarina. Vardagslyx! Sedan tog jag vagnen bort till Mölndal secondhand och gick igenom klädavdelningen. Det har varit dålig utdelning där det senaste, men idag hittade jag både tröjor och byxor. Flyt! Tänkte framförallt visa er denna stickade polon.

Kuriosa: Jag vill bara hoppa i de mjukaste och varmaste kläderna jag kan hitta när jag går upp ur sängen på morgonen och ska iväg till jobbet. Framförallt på vintern. Så, med detta i åtanke kunde jag nog knappast hitta ett bättre plagg än detta just nu. Både snyggt och sjukt bekvämt. Tröjan går också ner över rumpan och skulle funka med ett par strumpbyxor till. Men med mina (mjuka!) svarta stretchjeans och svarta kängor blir det en perfekt jobboutfit. Glad! Bonus: det fanns två likadana tröjor i olika färger. Alltså, hur ofta händer det?

Inlägget secondhand – stickad polo x2 dök först upp på Johanna Montell.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *