Veckans planer

Nästan halva veckan har hunnit springa förbi, så en del har redan checkats av, men här kommer veckans ”to do” i vårt hushåll:

Måndag

Juni börjar inskolningen på förskolan.

Check på denna! Det har gått så bra de första två dagarna av inskolningen. En helt annan erfarenhet än vår förra. Men visst det brukar ju komma bakslag någon gång. Vi får se hur det utvecklar sig. Nästa vecka är det min tur att vara med en stund. 

På kvällen ska vi fortsätta på skafferibyggandet (japp det togs ett beslut om ett gå-in-skafferi!).

Check på denna också. 

Tisdag

Juni fortsätter förskolan, jag kör långdag på jobbet och så ska jag sätta mig vid mailkorgen på kvällen och strukturera upp det sista i det där roliga som jag nämnde som kommer att hända. Ni vet då när jag sa A men inte B. Har också utlovat kvällstid som måleriassistent då skafferiet ska vara redo att målas.

Check på dessa också. Skafferiet blev målat igår kväll, dock hade inte spacklet torkat på insidan så den får tas ikväll. 

Onsdag

Intensivt jobb eftersom jag ska vara ledig torsdag-fredag. Plus en runda på stan för att fixa det sista inför Stockholms-trippen.

Packa inför Stockholm ska det också göras.

Torsdag

Stockholm och Formex! Ska bli så rackarns roligt. Gå på mässan, hänga med min vän Petra som jag åker tillsammans med, middag på kvällen med mitt gamla pluggäng och på Formex ska vi förhoppningsvis få ihop att träffas några i Homespo-gänget.

Fredag

Vi hänger kvar i Stockholm över dagen och denna dag ska jag passa på att springs inom kontoret på Tourn (som sköter vår annonsering med mera på Homespo) och kanske får jag och Sanna (en vän från Uppsala-tiden som numera arbetar på Tourn) ihop en lunch.

Sent på kvällen bär det hemåt igen och vid det här laget kommer jag antagligen längta ihjäl mig efter familjen.

Lördag

Andreas ska iväg på herrmiddag och då kör jag och barnen en heldag bara vi. (De kallar det herrmiddag men de är oftast iväg en hel dag…) Känner jag mig själv rätt så kommer jag landa i soffan på kvällen efter barnens läggning och förtära chips och dipp, som kvällens middag, och se på Sex and the city-filmen (någon av dem, fortfarande bra filmer!). Gör typ alltid exakt samma sak när jag är gräsänka – varför förändra något bra?

Söndag

Inte den minsta av planer för denna dagen. Och det är nog bra efter en intensiv vecka. Men dock blir det nog slutfixet med skafferiet och nu när jag tänker efter så kan det bli en tripp till IKEA denna dag. Fortsatte min spaning efter köksstolar igår i mörkret i sovrummet och sprang på en fin stol på IKEA. Så ska vi också fixa hyllplan till insidan av skafferiet och dörrar till det.

Inlägget Veckans planer dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *