När man väljer matta

(Inlägget innehåller adlinks)

Vi har haft en sådan fin dag, vi möttes upp med vänner för  några åk i backen och grillning. När jag blundade för en sekund och hörde alla glada röster och kände doften av grillar igång kändes det som vi var i fjällen. Den känslan är speciell för mig och kommer alltid vara, enbart förenad med lycka! På eftermiddagen ville jag och Flora åka iväg och titta efter frön till i vår. Ja, det är sant, hon ville det och var så engagerad på plats. Killarna fick vi muta med bulle för att följa med och det blev en mysig fika tillsammans i ett stort växthus lite utanför stan.

Nu till mattorna…Grå matta med fransar Ellos HÄR, Rosa matta Ellos HÄR, Grön matta med fransar Ellos HÄR, Vit matta med fransar HÄR.

Jag tänkte att jag skulle visa er några mattor i min smak, den första är den jag har själv och älskar. Vi har den i vardagsrummet och innan vi hittade denna gick vi på några nitar. Problemen vi hade var bl.a att mattan var för tunn och bara for runt trots mattskydd under, nästa matta hårade så att man inte kunde sitta på den och dessutom släppte den något som gjorde att halva vardagsrummet liknade en sandlåda, i typ hampamaterial. Tycker både den rosa och vita så väldigt fin ut! Mitt tips att tänka på när du väljer matta är att inte välja en för liten matta, möblerna behöver få landa på något och en 2×3 meter är sällan dumt i ett vardagsrum. Ett annat tips att tänka på är om du vill ha en mönstrad eller enfärgad matta. Väljer du en enfärgad har du alla möjligheter med tapeter, mönsterbilder på textilier i övrigt i rummet o.s.v. Men en mönstrad matta kan också göra ett helt rum. Det går nästan alltid att köpa med en matta hem och testa, tro mig det har jag gjort många gånger.

Inlägget När man väljer matta dök först upp på Pernillas Interiör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *