Dom små och stora besluten

Dom små och stora besluten. Åh hjälp, så många beslut som ska fattas i och med en renovering och jag har varit lite skonad ett tag. Hur kul det än må vara att renovera så finns det ju beslut som kostar mer och som man vet mindre om. Som om man ska plocka bort elementen och sätta in golvvärme, vilken isolering man ska använda och vart man börjar för att lyckas bäst.

Men efter en tids vila, börjar jag känna att det är dags att ta tag i nästa område, vår källare mår inte helt bra, och jag myser inte direkt när jag går ner för att tvätta. Men det hoppas jag att vi kan ändra på nu…

Det som ska göras är: Litet badrum med dusch, tvättstuga, förvaringsytrymme och ett rum för gästerna (ett trevligt sådant). Jag tänker att jag ska starta med att göra inspirationskollage för varje del av renoveringen, en inspirationsmoodboard brukar öka lustkänslan i sådana här projekt när det kanske startar med en dränering haha.

Inlägget Dom små och stora besluten dök först upp på Pernillas Interiör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *