ABBEKÅS @ MÄSSPERIOD DAG 1

Kvällsuppdatering från ett hotellrum beläget vid Mossbystrand. Cirka tre kilometer öster om Abbekås, mittemellan Ystad och Trelleborg. Mina kollegor från Stockholm sade att det började krypa i dem så fort de började närma sig landsvägar och kustremsan. ”Här luktar det hav”, sa de. Lite lätt panik slår till när de kommer för långt i från Vasastan och Karlaplan. Men det är precis det här jag älskar. Landsvägar och kustremsor. Det får lukta hur mycket hav som helst. För mig är det hemma. Man hör hur vinden viner utanför fönstret och ställer man sig på gården här nedanför så kan man till och med skymta vågorna som slår in mot stranden. Som en låttext av Ulf Lundell. Nä hörrni, Blekinge och Skåne i mitt hjärta.

Annars då? Det har blivit en del kvällsfix. Har hängt hela vårkollektionen i vårt tillfälliga showroom, ätit mig för mätt på en biffrygg som Filip kallade det och nu har jag precis borstat gaddarna i ett helkaklat badrum och krupit ner under helvita lakan. Morgondagen blir en lång dag. Först frukost och sedan möte efter möte. Men lite chark och kanske till och med lite spa däremellan. Dumt att klaga. Mitt jobb är kul. God natt. Så kul att ni hittat hit igen!!! Hoppas ni kommer trivas.

Inlägget ABBEKÅS @ MÄSSPERIOD DAG 1 dök först upp på kajsasven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *