EN VECKA KVAR…

Huset, huset, huset! Varför tar allt alltid längre tid än man (läs hantverkare) uppskattar?

Jag, Johan och Iris var ute i huset i helgen och gick igenom rum för rum på övervåningen. Vi gjorde en låååång lista på saker som måste åtgärdas. Allt från att viss finish på målningen inte ser bra ut till småtjafs som silikonkanter och annat. Kändes dock väldigt bra idag när vi gick igenom allt med byggherren som genast agerade och satte folk på att fixa vår lista. Huruvida det är klart för inflytt till helgen återstår att se… i min värld inte en chans : ) Nu har vi precis kommit hem, dricker kaffe och skickat in sista färgkoderna för köksvägg, ytterdörr och trappa! Blir färg till trappan, min tanke med betsen blev inte bra.

Har haft huvudvärk sen i helgen över stressen, för att flytta in och packa runt saker mer än nödvändigt vill vi inte. Flyttlasset går hur som på lördag och då ska ett par rum vara 100% klara så vi kan ställa in alla grejer och i värsta fall får vi sen låna vår underbara väns lägenhet om det behövs i glappet. Så nu är jag lugn igen!

Behöver slå ett slag för denna manick! I alla åt som jag härjat med ommålningar och aldrig haft ett vettigt verktyg att öppna burkarna med. Blir arg varje gång och burken blir förstörd. Johan hade nog ledsnat på mina svordomar och gap, för han hade köpt en burköppnare! Typ bästa presenten ever!!: )

Inlägget EN VECKA KVAR… dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *