GUIDING LIGHT

God förmiddag hörni! 
Det var ett tag sedan. Hur mår ni? Jag har saknat er. Och detta. Att få damma av systemkameran, piffa lite här hemma, leka med slutartid och iso, vänta på det bästa ljuset, knäppa några bilder för att sedan öppna datorn och starta Lightroom. Det händer något i mig när jag importerar bilder i ett redigeringsprogram. Måste genast ha en kopp kaffe inom räckhåll, och helst musik strömmandes ur högtalaren. Jag gillar ju det här. Älskar att redigera bilder och att skriva några rader på tangentbordet. Jag behöver det, tror jag. Ändå har det på något vis alltid blivit att denna sköna stund i stället har blivit till ett måste, någon slags press, och därför har det i stället blivit att jag har låtit bli. Helt och hållet. Men det behöver inte va så allvarligt tänker jag. Min kamera saknade mig och jag saknade bloggen. Så vi kör på ett tag till tycker jag. Utan några som helst förbindelser eller krav. Hej och välkomna tillbaka kära gamla läsare, och hej och välkommen om du är ny också!

Det har hänt ett en del sedan sist – Men för att sammanfatta ett halvår på sju rader: Gick och blev kär. Lämnade Götet igen och fick tag på en vindsvåning på hemmaplan i stället. Nu bor jag och Filip tillsammans, i en mysig vindsvåning, dörr i dörr till syrran och hennes grabb. Cykelavstånd till både mamma, pappa, mormor och vänner. En sådan vardag jag längtat efter i fyra år. Jobbar fortfarande som B2B säljare på Bubbleroom, och varvar bilkörning till Borås med jobb hemifrån lägenheten. Och så är jag ju numera ny i Homespo-familjen! Så kul!

Jaja, back 2 nuet:
Sitter här i soffan, sipprar på ljummet kaffe och håller på med ett Bubbleroom Nyhetsbrev som alldeles strax ska lämna datorn och landa i mina kunders inkorgar. I kväll bär det av till Abbekås nere i Skåne. Modemässperioderna börjar ju dra igång och först ut är en två-dagars-mässa på Mossbylund Hotell för våra Skånekunder. Kanske ska ta med mig kameran? Det var inte igår som den fick följa med. Vilket objektiv? Vart har jag laddaren? Ihhh. Detta blir kul. Har en bra känsla. Oj vad mycket jag skrev nu, ville ju bara säga hej. Nu måste jag återgå till jobbet. Vi hörs! Kram!

Inlägget GUIDING LIGHT dök först upp på kajsasven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *