Trädgårdsplaner

Hej på er

 Vi börjar ju så smått att planera lite nytt för våra uteplatser. Vi har ju som sagt noll grässtrån i nya huset, passar oss perfekt. Dock har vi 20 meter trädäck på baksidan. Där har vi lite planer på pergola (jag) utekök (Pär) utepsa (Pär) planterade klätterväxter (jag) Vi är ganska överens om det mesta faktiskt, Hahaha.

Nedan ser ni ett av mina favoritkonto på instagram, Sandra med kontot @bellebonnieandme

Kolla in uteplatsen, Im in love. Nu ska dock hennes gulliga familj flytta till ett nytt hus och med hennes känsla för stil och hennes händiga karl ska detta bli väldigt spännande att följa.

Kolla in uteköket, Pär älskar detta som ni kanske förstår.

Och jag älskar klätterväxterna…..

Foton lånade med tillåtelse av Sandra. 

Vår gigantiska altan. För att den inte ska bli tråkig och ödslig krävs ganska mycket förändring. Tänker uteköket längst bort och pergola där bordet står. Och nånting måste planteras/byggas för insynen.

Foto: Patrik Persson, från hemnet (@fotografpatrikpersson)

I detta hörnet tänker vi ett runt utespa och att öppna upp en dörr från badrummet som ligger där fönstret är. 

Här är framsidan på vårat hus och där tänker vi bygga en till ”vägg” för insyn. Där har Pär planerat in sin cigarr hörna med en platsbyggd soffa mm. Det ligger även en dörr från vardagsrummet ut dit på sidan av huset man inte ser.

Älskar vår lilla innergård som är helt insynsskyddad eftersom huset går i en hästsko. Man kanske skulle haft en solstol också (som att jag skulle ha ro att lägga mig)

Här blir det väldigt stilrent med ett långt svart bord och grå krukor med lavendel. Längtar redan efter sommaren faktiskt och att ha lite planer. 

/Marit

 

Inlägget Trädgårdsplaner dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *