Badrumsinspo från Meraki

Ännu mer från Formex och denna gången ifrån Meraki. Det är ju faktiskt lite roligt att en kan få inspiration att plocka fram saker ur egna gömmor också när man går på sådana här mässor.

Kanske inte återförsäljarna tycker riiiiiktigt lika mycket om i och för sig. 

Men när jag var i Meratkis monter så inspirerades jag dels av deras stilrena produkter men också av deras skål (heter det så…?) med lite tvål och tvättsvamp fint arrangerat. Just en sådan skål (eller vad det nu är…) har vi nämligen hemma, minns inte ens om den fanns i huset när vi köpte det eller om vi kanske loppisfyndat den, och den har aldrig hittat sin plats. Just nu ligger den slängd i en hörna i trädgården, stackarn…

Så såg jag detta och tänkte ”så klart ska vi ha den så här i stora badrummet där nere”. Kul!

Nu ska jag stressa vidare till frisören för att kolla in min hårfärg. Nästa vecka får nämligen undertecknad längre, och tjockare hår (lite magiskt så där) och idag ska vi bestämma färg.

Det går bra gällande måluppföljningen för nyårsmålet för restaureringen. En hel del har bara fallit i mitt knä, som sist hos min franstjej då hon spontanade en fix och färg av ögonbrynen också, och nu hamnade ett erbjudande om hårförlängning rakt framför näsan på mig.

Inlägget Badrumsinspo från Meraki dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *