Clarins Beauty Flash Balm

Hejsan

Jag har ju fattat att ni gillar mina skönhetstips, så varsågod. Här kommer en till creme jag inte klarar mig utan.

Jag kom på att jag heeelt glömt att tipsa om denna underbara creme från Clarins. Den har väl helt enkelt varit så självklar för mig. Det finns aaaalltid en tub i badrumsskåpet, med på resan eller i Gävle. Varför då, undrar ni? För att den är så himla bra till såååå himla mycket helt enkelt…..

Clarins beauty flash balm. Just nu hittar du den på 20% rabatt på Kicks tom 30/1. HÄR.

Jag använder den till:

-Som ansiktsmask under natten. Jag lägger ett rikligt lager innan läggdags och vaknar med strålande hy med fantastisk lyster.

-Under min foundation en festkväll (el vardag för den delen)  för att ”strama till” och ge huden det där lilla extra.

-Den ger huden fukt och kärlek om jag bränt mig i solen. Perfekt att ha som ansiktsmask när man är på semester för att låta huden läka på natten.

 Såhär skriver Kicks om den:

”Askunge-creme som ger ett exeptionellt skönhetslyft och eliminerar alla tecken på trötthet; ansiktsdragen ser genast piggare, mjukare och ungdomligare ut. Ger ett långvarigt och otroligt vackert makeup resultat. Idealisk om du har en lång arbetsdag framför dig, eller som  innan du går ut på kvällen. Beauty Flash Balm kan även användas som ansiktsmask 2-3 gånger i veckan”

Löp och köp helt enkelt, eller klicka hem den enkelt hemma i soffan. Det gör jag.

/Marit

 

Inlägget Clarins Beauty Flash Balm dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *