VECKANS

VECKANS CITAT
”I’M IN A WHATEVER HAPPENS, HAPPENS MINDSET. I’M NO LONGER GOING TO FORCE THINGS. I’M GONNA START LETTING GO AND ALLOWING TO FLOW.”

VECKANS RESA

Just nu känner vi verkligen för en vårweekend till Amalfikusten i Italien. Eller att hyra ett hus i Toscana typ, som Elsa Billgren och hennes vänner gjorde. Blir ju alltid så när man precis varit iväg. Längtar tillbaka till soluppgångar, cafékaffe och gamla färgglada hus. Bara något enkelt så där, ett par timmars flyg från Köpenhamn. Sitter ni inne på några härliga weekend-tips i Europa så SKRIV. Tack på förhand!

VECKANS TILLSTÄLLNING

Det måste ju vara vår pre-mässa här i STHLM. Modemässan har lite smått dragit igång och i skrivandes stund ligger jag helt utslagen i en fluffig säng på Elite Plaza på Birger Jarlsgatan. I morgon förmiddag har vi ett till kundmöte följt utav långlurre på Bobergs Matsal. Trevlig jobbvecka.

Jag i morse på Ronneby Airport. Måste ta priset för ”Sveriges mest händelserika och fancy airport”.

Min största craving i livet. Prosciutto, tomater, mozzarella. Den här Panini-salladen visar sin bästa sida.

Mäster Samuelsgatan exakt elva sekunder innan det började falla snöslask från himmeln.

Vårt showroom i Stockholm. En helt okej arbetsplats. Liljor och doftljus bidrar till det.

Nu har jag precis krupit ner här. Hashtag livetsomsäljare.

VECKANS PIFF

Pass på den här. Känner mig väldigt opiffig just. Kanske borde boka in en frisörtid eller måla naglarna eller nå sånt.

VECKANS DRÖMPLAGG

Plagg och plagg. Men OM jag skulle råka springa förbi & Other Stories i morgon så blir det nog ett litet köp. He he.

VECKANS LÄSARFRÅGA

”Kan du inte göra ett inlägg med dina favoritlåtar? Kul att du e tillbaka förresten, saknat dina fina bilder och välskrivna inlägg. Kram!”

TACK, tusselago. Vad glad jag blir. Det kan jag absolut göra. Har faktiskt tänkt skriva ihop ett inlägg med mina spotifylistor och favoritartister. Men tills dess.. Här är mina favoritlåtar just nu: Glory – Dermot Kennedy. The great unknown – The mighty oaks. Someone to you (acoustic) – BANNERS.

VECKANS BALSAM

Fan, min pojkvän asså. Är så jäkla kär. Om jag ska iväg och jobba så här ett par dagar så står vi och kramas i hallen i en timme. Just nu är vi snart uppe i två timmars facetime-samtal. Jag käkar nötter, kollar Kalla Fakta och bloggar från Stockholm. Han slötittar serie hemma i soffan. 60 mil emellan oss, men ändå vardagsmyser vi tillsammans. Fille fjönt.

Nä hörrni. Godnatt!
Vi ses och hörs.

Puss!

Inlägget VECKANS dök först upp på kajsasven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *