6 ÖGONBLICK FRÅN IDAG

Hej från soffläge. I dag har jag varvat hundgos med datorjobb. Kom hem från Stockholm sent igår kväll, och med tanke på värken i fötterna har jag knappt rört mig utanför lägis idag. Men det har inte gjort ett dugg.

Jag har fortfarande inte kommit ur myskläderna jag hoppade i när klockan ringde i morse. Älskar grejen att kunna jobba hemifrån. Blir alltid effektiv när jag sätter mig vid köksbordet med en kopp kaffe. Det är härligt. Vid halv ett kände jag att det var lunchdags.

Det är en sådan enkel liten grej egentligen som jag bara bestämt mig för. Att ha fasta tider under dagen där jag tar en paus, där jag äter lunch eller tar en kort promenad. Viktigt när man jobbar hemma tror jag. Annars blir det lätt att man flummar omkring och vill börja städa i stället för att dyka i excel. Tips. Är ni några som jobbar hemifrån ibland också?

Till (lätt)-lunch blev livets godaste. En liten caprese med färsk basse och mosig avokado. Gott, tycker jag.

När tallrikarna var tomma och disken avklarad så plåtade jag av några bilder åt Bubbleroom som de kan lägga upp på Instagram. Ni följer väl oss? @bubbleroom

Nu har jag kokat ännu mera kaffe. Mot rutan slår regnet, som att det inte har fått tillräckligt med uppmärksamhet efter denna långa gråa vinter. Jag ska tända något ljus och sedan köra sista jobbrycket. Ses på insta! Ni följer väl mig där? @kajsasven heter jag.

Kram!

Inlägget 6 ÖGONBLICK FRÅN IDAG dök först upp på kajsasven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *