ETT STEG NÄRMARE

Sen senaste renoveringsuppdateringen har det verkligen gått i ett. Har varit totalt dränerad på allt flyttfix därav dålig uppdatering kring läget. Lyckades ta exakt NOLL bilder under flyttdagen : )

I helgen som gick kom mamma och hennes man upp för att hjälpa oss med flytten. Mamma fick ha lite bonustid med Iris och vi andra fokuserade på att lasta, bära och köra. Det gick fantastiskt smidigt även om alla småsaker alltid tar längre tid än man tror.. och de där sista kartongerna är en ena soppa av ”diverse”. Vi hann även med en tur till Ikea för att fixa lite saker. Den här lilla snälla ungen var såklart också med!

har vi flyttat in i huset då undrar ni kanske…. nepp! Men det var vi inställda på så det var ingen överraskning. Däremot så är 2/3 våningar i princip klara. Så två rum på övervåningen och förråden på vinden är nu fulla av kartonger och grejer. Skönt att allt är på plast. Så vart bor vi då? Vi har fått låna en väns lägenhet och hon bor hon sin pojkvän. Så otroligt snällt och skönt för oss att mellanlanda i någon form av återhämtningszon!

Köket nere börjar ta form, det bilas i hallen för att dra nytt vatten och avlopp till det blivande badrummet nere och det dras el till alla nya uttag. Här hittade jag en bild på hur vi löst problemet med en stam mitt i nya köket som vi vill gömma. Byggde in den och gjorde en hylla. Smart och snyggt tycker jag!

Nu har köksskåp kommit upp som ni ser nedan och i måndags hade vi Svenska Stengruppen hemma hos oss för att måtta för bänkskivan. Alltså sicka proffs man har att göra med! Här är Kristian som hade vrålkoll på varenda millimeter och va dessutom supertrevlig, precis som de andra jag träffat i det familjeföretaget.

Vet ni vad det bästa av allt är?! Att leveransen är så snabb att jag trodde jag läste fel. Jag hade ställt in mig på 4-6 v och bara av den tanken kände jag hur svetten pärlade sig i pannan eftersom det skulle fördröja inflytt ytterligare. Men hepp, torka svetten.. monteringen blir nästa vecka!! Ingen är gladare än jag!

Ska ge er lite mer kring slutvalet av bänkskivan, materialet osv. Det kommer senare!

Idag ska vi släppa in städfirman i gamla lyan och sedan lämna nycklar!

Ha en finfin dag!

Matilda

Inlägget ETT STEG NÄRMARE dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *