EN FREDAGSMORGON

07.30. Startade i vanlig ordning dagen så här. Filip åker alltid hemifrån redan vid sex på morgnarna, så när jag vaknar står alltid nyhetsmorgon på. Och ibland även ett ofarligt litet stearinljus tänt i köksfönstret. Drömvaknandet. Sedan kokar jag kaffe, sätter mig vid köksbordet och kollar igenom mejlen. Kickar igång jobbdagen.

En halvtimme och sju mejl senare ringer Jullan och frågar om jag vill komma på en liten fredagsfrukost. Magen skrek efter nybakade frallor, så det var inget svårt beslut. Fem surdegsfrallor med valnötter och aprikos och sedan raka steg till Repslagaregatan 2.

Titta så fint hon har det där hemma! Älskar älskar älskar grönt och rosa.

Vi bor som sagt dörr i dörr till varandra. Utsikt över hela stan. Genom fönstret kan ni skymta blomsteraffären och en liten del av stans leksaksaffär. Sedan är det många som brukar fråga varifrån postern till vänster kommer, och det är en instagramtavla som man kan beställa typ HÄR.

Sedan va de ba att hugga in! Mamma kom också förbi. Av mina tjugotre jordsnurr har jag nog ätit 99% av alla fredagsfrukostar tillsammans med dem. Bästa jag vet.

Vi drack kaffe och pratade om kvällens middag, mässan i STHLM nästa vecka och skrattade åt något jag inte minns.

Jullan är alltid så piffig! Följer ni henne på insta? @juliasven heter hon där. Mat & inredning deluxe.

Sedan fick jag lite lätt matkoma och slängde mig på soffan en fem-minutare. Strax därefter dukade vi undan och min lilla frukostrast var över. Tillbaka till min lägis och jobba vidare. Till köksbordet och mejlen. Vilken kickstart på denna helgen va!

HAPPY FRIDAY!

Inlägget EN FREDAGSMORGON dök först upp på kajsasven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *