Hej Mellokväll!

Det var alldeles tomt i stora loppans rum när vi vaknade idag. På sekunden när hon var helt frisk igår så rymde hon till sin mormor för övernattning.

De åkte och bowlade, åt på restaurang och landade sedan i soffan och såg Talang. Underbart att hon hade det ljuvligt (så klart) men jag höll (som vanligt) på att sakna ihjäl mig.

Skönt för mig då att jag fick massor av tid idag istället då det var jag och tjejerna här hemma. I veckan ringde jag nämligen till en av Andreas nära vänner och frågade om de kanske inte skulle hitta på något i helgen.

Efter att varit en hjälte och vabbat hela veckan och till råge på allt fått en släng själv så ville jag så gärna att han skulle få hitta på något kul. Ett gäng killar och hockeymatch blev nog en helt ok lördag efter den veckan han haft.

Och själv har jag pysslat, åkt pulka, middagsfilurat, haft disco och sedan somnat med en liten tjej i varje armhåla. En annan form av lördag men minst sagt ok.

Missade Melodifestivalen gjorde jag visst, vilket inte hör till vanligheterna, men äsch! Nu ska jag dock skåpsrensa skafferiet på allt som innehåller choklad och se lite på Mandelmans – helt käääär i det programmet och vill omedelbums flytta till en gård och bli självförsörjande varje gång jag tittar.

Inlägget Hej Mellokväll! dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *